BURSA / YILDIRIM - Kazım Karabekir İlkokulu

Dijital Çağda Çocuk Yetiştirmenin Püf Noktaları Neler?

Çok kıymetli @yavuzsamur hocamdan harika bir kitap... Örneklerle çözüm önerileriyle dolu dolu bir kitap. Yavuz hocamdan çok sey öğrendiğimi, eğitimlerde videolarının bana çok şey kattığını belirtmek isterim... Sizler de takip edip bu harika kitabı okumayı unutmayınız.

Dijital çağda çocuk yetiştirmenin püf noktaları neler?

“Anne babalar olarak bizim yeni bir sorumluluğumuz var; o da çocuklarımızın tablet ve telefonlarına indirdikleri uygulamaları kontrol etmek, incelemek ve hakkında araştırmalar yapmak… Teknolojik cihazlarla vakit geçirmek çocukların elbette hoşlarına gidiyor. Onlar günde 3-4 saat oyun oynayan, sosyal medyada takılan, sürekli televizyon izleyen hallerinden memnunlar… Asıl soru şu: Bu sizi rahatsız etmiyor mu? Ben bu kitabı özellikle ebeveynler, onlara rehberlik eden öğretmenler ve teknoloji konusunda çocuklara destek olmak isteyen herkes için yazdım. Bu kitapta çocuklar ve teknolojiyle ilgili aradığınız her şeyi bulacaksınız.”

(Kitap hakkında alıntı)

28-03-2024