BURSA / YILDIRIM - Kazım Karabekir İlkokulu

AYIN EN TEMİZ SINIFI

"AYIN EN TEMİZ SINIFI PROJESİ"

Öğrencilerimize bulunduğu ortamı temiz ve düzenli tutma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Aralık ayından itibaren "Ayın En Temiz Sınıfı"projesini başlattık.Projemizde öğrencilerimizden beklentimiz günlük temiz olarak teslim edilen sınıfların gün boyu temiz ve düzenli bir şekilde korunmasıdır. Bu kapsamda koordinatör müdür yardımcısı başkanlığında  öğretmen arkadaşımızdan oluşan bir ekip sınıfları belirli zamanlarda kontrol ederek belli ölçütlere göre puan verecekler.Ayın sonunda en yüksek puan alan sınıfımız ayın en temiz sınıfı seçilecek ve 1 ay boyunca temiz sınıf bayrağını almaya hak kazanacaktır.Aynı zamanda ayın en temiz sınıfına okul idaresi olarak farklı bir ödülümüz daha olacaktır.Hedefimiz öğrencilerimizi bilinçlendirip, olayı rekabetten öte  farkındalık ve duyarlılığa dönüştürmek noktasında destek sağlama yönündedir.

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 14:01 - Görüntülenme: 109