BURSA / YILDIRIM - Kazım Karabekir İlkokulu

ÖZLEM BERBER - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Özlem BERBER 1981 Siirt doğumlu olup, ilk, orta ve lise öğrenimini Siirt’te tamamlamıştır. 2002 yılında Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü birincilikle bitirmiştir.2017 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Ön Lisans bölümünü okumuş, 2018 yılında Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni bölümünden mezun olarak, eğitim hayatına 2021 yılında Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni alanında Tezli Yüksek Lisansla devam etmiş ve başarıyla tamamlamıştır.

2001 yılında çalışma hayatına başlamış, Sağlık Bakanlığında hemşire ve yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. 2010 yılında Siirt Mehmet Süer İlkokulunda, 2011-2014 yılları arasında Osmangazi Şahin Yılmaz İlkokulunda Sınıf Öğretmenliği yaptıktan sonra, sırasıyla 2014 – 2017 yılları arasında Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulunda, 2017-2022 yılları arasında Osmangazi Muradiye İlkokulunda, 2022-2023 yılları arasında Nilüfer Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlk-Ortaokulunda müdür yardımcısı ve müdür vekili olarak görev yapmıştır.

Başarılı çalışmalarından dolayı Aylıkla ödüllendirme, Üstün Başarı Belgesi ve Başarı Belgeleriyle ödüllendirilmiştir.B2 düzeyinde ingilizce bilmektedir.

27 Ekim 2023 tarihinde okulumuz Kazım Karabekir İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaya başlamıştır. Evli ve iki çocuk annesidir.